Airsoft Challenge

Hvis du gerne vil prøve kræfter med Airsoft Challenge så er du kommet til det helt rigtige sted! VAF Skytteforening er både til dig som aldrig har haft et våben i hånden før og til dig som gerne vil udfordres på dine kompetencer som skytte.

Vores forening

VAF skytteforening er en forening hvor vores primære aktivitet er Airsoft Challenge, hvilket er en nyere skydesport, hvor der skydes med Airsoft-våben i forskellige discipliner.

Dette kan foregå både som man kender det fra klassisk skydning fra en fast standplads med at skyde til måls på papirskiver, men også dynamisk og actionfyldt på en handlebane hvor der skydes til flere mål i forskellige skydestillinger med høj puls på tid.
Vores forening er medlem af DGI, og følger både DGI’s retningslinjer og fokusområder. Vi tilbyder løbende træning, kurser og konkurrencer til både vores skytter og foreningens trænere.
70844677_2417371945204019_34584826136420
56120009_2290354711239077_32070105819491

Hvem kan deltage?

Airsoft Challenge er for alle! Uanset alder, køn, niveau og kondi, så kan du lærer at skyde Airsoft Challenge.

Det eneste det kræver er at du er villig til at lytte, lære og deltage, så skal vores dygtige trænere nok sørger for resten.

Vil du gerne prøve?

For at komme igang med at skyde Airsoft Challenge skal du først lærer at håndterer våben sikkert. Derfor har vi lavet et lille introforløb hvor du lærer at begå dig med våben samt lærer at anvende dem korrekt.

Dette introforløb løber over 4 hverdagsaftener og er GRATIS at deltage på! Dette er en utrolig effektiv introduktion til vores spændende sport og giver en masse gode værktøjer til at blive en god skytte.

Sikkerhedsbestemmelser

I skydning er alt bygget op om sikkerhed. Derfor er det utrolig vigtigt at alle vores medlemmer og gæster kender eller lære de gældende sikkerhedsbestemmelser for Airsoft Challenge inden de får mulighed for at skyde på egen hånd.

Sikkerhedsbestemmelserne bliver løbende opdateret og derfor er det vigtigt at du som skytte husker at holde dig selv opdateret med nyeste gældende sikkerhedsbestemmelser.

Hos VAF Skytteforening er vi altid opdateret, derfor kan du altid gå ind og se de nyeste sikkerhedsbestemmelser hos os her.

Læs dem her
Airsoft Sikkerhed.jpg
Ingen kommende begivenheder
Anmeldelser på facebook

Sådan her oplever vores gæster deres besøg i foreningen

Kenneth Folmand Holmgren

Indtil videre har jeg kun været og høre om det at være medlem osv. Jeg blev mødt med smil og fik en god vejledning. Meget positiv oplevelse. Jeg har senere haft spørgsmål hvor jeg har brugt messenger, som er blevet besvaret hurtigt og venligt.

Find os her

Aarsleffsgade 14, 4760 Vordingborg, Denmark