Vores forening

VAF skytteforening er en forening hvor vores primære aktivitet er Airsoft Challenge, hvilket er en nyere skydesport, hvor der skydes med Airsoft-våben i forskellige discipliner.

Dette kan foregå både som man kender det fra klassisk skydning fra en fast standplads med at skyde til måls på papirskiver, men også dynamisk og actionfyldt på en handlebane hvor der skydes til flere mål i forskellige skydestillinger med høj puls på tid.
Vores forening er medlem af DGI, og følger både DGI’s retningslinjer og fokusområder. Vi tilbyder løbende træning, kurser og konkurrencer til både vores skytter og foreningens trænere.
70844677_2417371945204019_34584826136420
Bue.jpg

Bueskydning

VAF Skytteforening tilbyder vi nu også bueskydning som

aktivitet. Bueskydning foregår hos os som holdtræning for hele familien. Bueskydning er for alle uanset alder og køn.

Vores hold bliver sammensat af op til 12 personer per hold, hvor træningen indeholder både fysisk træning og selvfølgelig bueskydningen.

Bueskydning er en fantastisk og rolig aktivitet som styrker koncentrationsevnen samt kroppens muskler.

Hardball

VAF Skytteforening har en stor udendørs hardballbane få kilometer fra vores foreningslokaler. Her spiller vi hardball som er en aktivitet hvor to eller flere hold skal kæmpe imod hinanden med softguns.

Hardballsporten byder på en en masse action og adrenalin, det er en sport der byder på utrolig meget bevægelse med fart og tempo.

Denne sport har et alderskrav på 18år eller med dispensation ned til 16år med en forældre/værges skriftlige fuldmagt jvf. Dansk lovgivning.

Læs dem her
Gruppebillede.jpg
Gruppe billede 2.jpg
Anmeldelser på facebook

Sådan her oplever vores gæster deres besøg i foreningen

Kenneth Folmand Holmgren

Indtil videre har jeg kun været og høre om det at være medlem osv. Jeg blev mødt med smil og fik en god vejledning. Meget positiv oplevelse. Jeg har senere haft spørgsmål hvor jeg har brugt messenger, som er blevet besvaret hurtigt og venligt.

Aarsleffsgade 14, 4760 Vordingborg, Denmark

• Facebook Social Ikon