BueSkydning 

Hvis du gerne vil prøve kræfter med bueskydning så er du kommet til det helt rigtige sted! I VAF Skytteforening har vi bueskydning for hele familien som en holdtræningsaktivitet. 

Vores buebane

I VAF Skytteforening tilbyder vi aktiviteten Hardball. Vi har en stor udendørs Hardballafdeling på Mosegårdsvej 20E i Ornebjerg hvor der er gode muligheder for prøve en masse spændende spiltyper. 

Banen er bygget op og indrettet med gode muligheder for bevægelse uanset om du er typen der vil i nærkamp eller om du vil snige dig rundt som sniper. 

I vores safezone har vi en lille kiosk hvor det er muligt at købe kugler, drivmiddel eller en tår at drikke og en snack. 

37240664_2105667429707807_68056344007519

Find vores lokaler her

Regler

For at spille på vores Hardballbane så kræver det at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i vores regelsæt.

”indsæt knap med regelsætlink”

Er der nogen regler som du Ikke helt forstår eller noget du er i tvivl om hvordan fungerer så hold dig endelig ikke tilbage med at spørge os. En god og hurtig måde at spille spørgsmål til vores hardballafdeling er via vores Frontline Facebook side. 
 

Du kan finde et link til siden via linket herunder. 

 

“Indsæt knap med link”

 

Bemærk at der skal bestilles billet online her på siden for at deltage i spil. Dette gøres direkte på de enkelte arrangementer som er slået op som events herunder. 

Du skal være mindst 18 år for at deltage. Der gives dog dispensation på deltager ned til 16 år med forældres skriftlige fuldmagt. Denne skal medbringes på dagen.

Man skal være mindst 18 år for at må transporterer en softgun i det offentlige rum. Våben skal være pakket forsvarlig ned i et foderal. (Kuffert/taske/lignede)

Våbenbekendtgørelsen foreskriver en minimum sikkerhedsafstand på 6 meter ved skydning med softguns. 

Der skal anvendes godkendt sikkerhedsudstyr som dækker fra pande til hage. Skydebriller og netunderdel må gerne anvendes. Netbriller er forbudt

Softguns er ikke legetøj og er går under våbenloven. Brug derfor altid din sunde fornuft når du håndterer dine våben. 

Overholdes alle disse regler ikke vil du blive nægtet adgang til banen eller blive bortvist uanset om du har du har købt billet eller ej. 

Ingen kommende begivenheder

Hvad koster det?

For at kunne deltage i spil på vores Hardballbane skal du som minimum have et gæstemedlemsskab som koster 25kr om året eller et regulært medlemskab i VAF Skytteforening. 

Herefter er der individuelle priser på hvert enkelt arrangement som bl.a. afhænger af varighed, plot, og forplejning. Typisk ligger prisen på 75 - 150kr for en spilledag.

Har du spørgsmål til en spildet eller et arrangement så kontakt os endelig på vores Frontline facebookside. 

 “Indsæt Frontline Facebookside på knap her”

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Aarsleffsgade 14, 4760 Vordingborg, Denmark

  • Facebook Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram