Bliv medlem i VAF Skytteforening

I VAF Skytteforening har flere forskellige medlemskaber. Vi tilbyder både muligheden for at blive medlem i den enkelte aktivitet eller blive VIP med adgang til alle aktiviteter.

- Airsoft Challenge Medlem 1.050 kr. pr. sæson (januar-juni, juli-december).

- Bueskydning & Combat Archery Medlem 500 kr. pr. sæson (januar-juni, juli-december).
- Hardball Medlem 100 kr. pr. kalender år.
- Esport Medlem P.t. ikke fastsat.
- VIP medlem P.t. ikke fastsat.
(VIP medlemskab giver fri adgang til alle aktiviter)
- Hardball gæstemedlemsskab P.t. ikke fastsat.
(Dette giver adgang til at tilmelde sig aktiviteter på banen imod betaling på den enkelte aktivitetsdag. Bemærk at gæstemedlemmer ikke er stemmeberettiget i VAF Skytteforening. )

For at blive medlem skal der udfyldes en medlemsblanket. Denne kan udfyldes digitalt her på siden eller fysisk i vores foreningslokaler på Aarsleffsgade 14 i Vordingborg.

Bemærk at det ikke er fysiske medlemsblanketter på vores udendørs Hardballbane i Ornebjerg.

71075792_2417371881870692_90340387759566
Anmeldelser på facebook

Sådan her oplever vores gæster deres besøg i foreningen

Kenneth Folmand Holmgren

Indtil videre har jeg kun været og høre om det at være medlem osv. Jeg blev mødt med smil og fik en god vejledning. Meget positiv oplevelse. Jeg har senere haft spørgsmål hvor jeg har brugt messenger, som er blevet besvaret hurtigt og venligt.

Find os her

Aarsleffsgade 14, 4760 Vordingborg, Denmark