Airsoft Challenge

Hvis du gerne vil prøve kræfter med Airsoft Challenge så er du kommet til det helt rigtige sted! VAF Skytteforening er både til dig som aldrig har haft et våben i hånden før og til dig som gerne vil udfordres på dine kompetencer som skytte.


Vores forening

VAF skytteforening er en forening hvor vores primære aktivitet er Airsoft Challenge, hvilket er en nyere skydesport, hvor der skydes med Airsoft-våben i forskellige discipliner.

Dette kan foregå både som man kender det fra klassisk skydning fra en fast standplads med at skyde til måls på papirskiver, men også dynamisk og actionfyldt på en handlebane hvor der skydes til flere mål i forskellige skydestillinger med høj puls på tid.

Vores forening er medlem af DGI, og følger både DGI’s retningslinjer og fokusområder. Vi tilbyder løbende træning, kurser og konkurrencer til både vores skytter og foreningens trænere.


Hvem kan deltage?

Airsoft Challenge er for alle! Uanset alder, køn, niveau og kondi, så kan du lærer at skyde Airsoft Challenge.

Det eneste det kræver er at du er villig til at lytte, lære og deltage, så skal vores dygtige trænere nok sørger for resten.

Vil du gerne prøve?

For at komme igang med at skyde Airsoft Challenge skal du først lærer at håndterer våben sikkert. Derfor har vi lavet et lille introforløb hvor du lærer at begå dig med våben samt lærer at anvende dem korrekt.

Dette introforløb løber over 4 hverdagsaftener og er GRATIS at deltage på! Dette er en utrolig effektiv introduktion til vores spændende sport og giver en masse gode værktøjer til at blive en god skytte.


Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelserne bliver løbende opdateret og derfor er det vigtigt at du som skytte husker at holde dig selv opdateret med nyeste gældende sikkerhedsbestemmelser.

I skydning er alt bygget op om sikkerhed. Derfor er det utrolig vigtigt at alle vores medlemmer og gæster kender eller lære de gældende sikkerhedsbestemmelser for Airsoft Challenge inden de får mulighed for at skyde på egen hånd.

Hos VAF Skytteforening er vi altid opdateret, derfor kan du altid gå ind og se de nyeste sikkerhedsbestemmelser hos os her.

Airsoft Challenge Sikkerhedsplakat